Korkealaatuista apteekkikosmetiikkaa Padasjoen Apteekista

Katso yhteystietomme
Padasjoen Apteekki

Padasjoen Apteekki tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuista apteekkikosmetiikkaa – tutkittua ja testattua kosmetiikkaa, joka on saatavilla vain apteekeista. Apteekkikosmetiikka on hyvä valinta erityisesti herkkäihoisille, mutta meidän valikoimistamme löydät sopivat tuotteet myös muille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Toisin kuin monet markettien tuotteet, meidän myymämme kosmetiikka on usein myös hajusteetonta sekä lääkärien kehittämää.

Lue alta lisää edustamistamme merkeistä ja tule tutustumaan valikoimaamme Padasjoella. Ystävällinen henkilökuntamme neuvoo ja opastaa sinua tuotteiden käytössä. Muista, että voit tilata myös kosmetiikkatuotteet kotiinkuljetuksella. Tervetuloa!

Tutustu tarjouksiin

Aco

Aco Cosmetics on ruotsalainen valmistaja, joka luo tuotteensa käyttämällä tarkkaan valittuja, ihosta luontaisesti löytyviä ainesosia.

Avène

Avène on yksi Euroopan johtavista kosmetiikkatuotteiden valmistajista. Pienestä ranskalaisesta kylästä lähtöisin oleva yritys valmistaa allergiavapaita tuotteita.

Eucerin

Eucerin on tunnettu saksalainen merkki, joka on valmistanut kosmetiikkaa jo 1800-luvun lopulta alkaen. Heidän tuotteensa sopivat hyvin herkimmällekin iholle unohtamatta tehokkaita tuloksia.

Favora

Favoralla on tarjolla uudistunut kahdeksanosainen sarja, joka on suunnattu erityisesti herkälle iholle. Moni valmistajan tuotteista on saanut Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksynnän.

La Rosche Posay

La Rosche Posayn tuotteilla hoidat ihoasi tehokkaasti. Tuotesarja on erikoistunut muun muassa atooppisen ihon hoitoon. La Rosche Posayn tuotesarja hyödyntää myös uusinta teknologiaa, joka tarjoaa mahdollisuuden analysoida ihosi epäpuhtauksia mobiilisovellusta ja tekoälyä hyödyntämällä.

Vichy

Vichyn laadukas ja monipuolinen tuotesarja pohjautuu 15 eri vulkaaniselle mineraalille, joiden tehokkuudesta herkän ihon hoidossa on hyviä näyttöjä.


Louis Widmer


Sveitsiläinen ja korkealuokkainen Louis Widmerin ihonhoitosarja on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Louis Widmer -tuotteet ovat tarjonneet dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960.