Monipuoliset apteekkipalvelut tarjoaa Padasjoen Apteekki

Yhteystiedot ja sijainti
Padasjoen Apteekki

Padasjoen Apteekki on täyden palvelun apteekki. Saat meiltä muun muassa resepti- ja itsehoitolääkkeet, apteekkikosmetiikan, annosjakelun, reseptien uusimiset sekä kattavaa neuvontaa liittyen lääkkeisiin ja yleiseen terveytesi edistämiseen.

Tule käymään Padasjoen Apteekissa ja edistä terveyttäsi kokeneiden ammattilaisten sekä monipuolisten apteekkipalveluiden avulla. Apteekkimme on auki maanantaista lauantaihin, ja meillä asioivilla on käytössä hyvät parkkipaikat sekä esteetön pääsy apteekkiin.

Kaikki yhteystietomme

Reseptilääkkeet ja lääkeneuvonta

Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kaikissa lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä turvallisen ja tehokkaan lääkehoidon toteutumiseksi. Lisäksi tarkistamme lääkkeidesi yhteisvaikutukset.

Reseptien uusiminen

Kun reseptisi ovat vanhentuneet, niiden uusiminen onnistuu kätevästi apteekissamme. Me lähetämme uusintapyynnön Reseptikeskuksen kautta ilmoittamaasi terveydenhuollon yksikköön. Muista, että voit uusia reseptisi myös terveydenhuollossa tai omakanta.fi -palvelussa.

Itsehoitolääkkeet

Vastuullisella itselääkinnällä voit helpottaa oireita sekä hoitaa terveyttäsi ilman lääkärissä käyntiä. Moniin vaivoihin löytyy myös tehokas itsehoitoratkaisu, ja henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tilanteeseesi sopivan hoitoratkaisun ja antaa sinulle tarvittavat ohjeet itsehoitolääkityksen turvalliseen käyttöön.

Apteekkikosmetiikka

Löydät meiltä kattavan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa, josta löytyvät sopivat tuotteet myös herkän ihon hoitoon. Saatavilla oleviin merkkeihin kuuluvat muun muassa Aco, Avene, Eucerin, Favora, La Rosche Posay, Vichy sekä Louis Widmer.

Katso tarjoukset

Kotiinkuljetus

Helpottaaksemme apteekissa asiointiasi tarjoamme myös kotiinkuljetuksen lähialueilla.

Annosjakelu

Annosjakelu helpottaa arkea, jos käytössä on paljon lääkkeitä ja/tai niitä otetaan useita kertoja vuorokaudessa. Lääkkeet pakataan kätevästi annoksiin, jotka on helppo ottaa oikeina aikoina.