Uusimmat apteekkitarjoukset Padasjoella

Yhteystiedot ja sijainti
Padasjoen Apteekki

 Padasjoen Apteekista löydät tarvitsemasi lääkkeet, itsehoitotuotteet sekä kattavan valikoiman apteekkikosmetiikkaa. Saat meiltä myös reseptilääkkeet niin e-reseptillä kuin perinteiselläkin paperireseptillä. Myös reseptien uusinta hoituu halutessasi meidän kauttamme. 

 

Tällä sivulla voit tutustua kausittain vaihtuviin tarjoustuotteisiimme, johon kuuluu apteekkikosmetiikkaa sekä erilaisia itsehoitotuotteita. Lue ohesta lisää ajankohtaisista apteekkitarjouksistamme ja tule käymään Padasjoen Apteekissa! Autamme ja neuvomme myös mielellämme sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.

Apteekin yhteystiedot
ceralan tarjous

WellO2 tarjoaa luonnollisen tavan helpottaa ja tehostaa hengitystä. Laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä.

 

Säädettävissä oleva vastusteinen ulos- ja sisäänhengitys vahvistaa hengityslihaksia ja avaa hengitysteitä. Lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja, auttaen irrottamaan limaa vähentämään tukkoisuutta.

 

WellO2 laitetta voi käyttää jokainen, mutta erityisesti siitä on hyötyä hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville. WellO2 auttaa jos olet esim. kuorsaaja, urheilija, ikääntynyt tai ammatikseen ääntään käyttävä henkilö.